Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε στο blog μας, στείλτε e-mail στο advertise@detailsevents.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Submissions

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να μοιραστείτε μαζί μας τις τόσο σημαντικές στιγμές σας ή τη δουλειά σας. Λατρεύουμε τα event με στυλ και υψηλή αισθητική που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για τους αναγνώστες μας. Αν πιστεύετε πως οι λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για την τέλεια προβολή και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Create the Perfect Submission

  1. YOUR INFORMATION

Όνομα εταιρίας / ονοματεπώνυμο / ημερομηνία και τοποθεσία εκδήλωσης / ονόματα ζευγαριού

  1. COMPANY URLS

Όσο περισσότερα URLs αναφέρονται, τόσο το καλύτερο.

  1. YOUR IMAGES

Στείλτε μας μέσω WeTransfer, Dropbox ή συνημμένο αρχείο .zip στο submissions@detailsevents.gr, 30-50 φωτογραφίες τις οποίες θεωρείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της εκδήλωσης. Χρειαζόμαστε μεμονωμένες εικόνες (JPG μόνο), με πλάτος τουλάχιστον 900 pixel, χωρίς watermark.

  1. IMAGES TYPE

Επιλέγουμε κυρίως τις έγχρωμες φωτογραφίες διότι φαίνονται καλύτερα μέσα στο blog μας. Οι λήψεις των λεπτομερειών είναι πολύ σημαντικές για την παρουσίαση της εκδήλωσης, αν και οι εικόνες θα πρέπει να είναι μοιρασμένες σε ισορροπία ανάμεσα στην ιστορία, την προετοιμασία, τους ανθρώπους, τις λεπτομέρειες, τις στιγμές κ.λπ.

  1. YOUR DESCRIPTION

Λατρεύουμε να ακούμε όλες τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων. Όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε να μας δώσετε, τόσο καλύτερη παρουσίαση μπορούμε να κάνουμε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορούμε να σας κάνουμε εμείς κάποιες ερωτήσεις.

  1. THE VENDORS

Παρακαλείσθε να αναφέρετε αναλυτικά όλους τους επαγγελματίες και συντελεστές, με τα site τους, για την αποφυγή λαθών λόγω συνωνυμίας. Για να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες, χρειαζόμαστε πάντα την έγγραφη έγκριση του φωτογράφου. Στη σελίδα όπου θα δημοσιευθούν οι φωτογραφίες θα αναφέρεται και το όνομα του φωτογράφου.

  1. VIDEO

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιο video, για πιο ζωντανή και ολοκληρωμένη παρουσίαση του event, προτιμούμε τα μικρού μήκους HD video 3-5 λεπτών.

What to Expect

As Featured on Details, www.detailsevents.grΛόγω του μεγάλου όγκου των email που λαμβάνουμε καθημερινά, σας παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση σε πιθανή καθυστέρηση της απάντησής μας. Αν το αίτημά σας για δημοσίευση γίνει αποδεκτό, θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία της προβολής, ώστε να αναδημοσιεύσετε το σχετικό άρθρο.

Μετά την προβολή της δουλειάς σας στον ιστότοπό μας, θα γίνει προώθηση στα social media από εμάς.

Στη συνέχεια, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε το badge μας, “As Featured On Details”. Θα χαρούμε να το δούμε στο site σας!

Είναι ανακουφιστικό να μην έχεις να ανησυχείς πριν το γάμο για όλες τις μικρές, αλλά τόσο σημαντικές, λεπτομέρειες.

Δέσποινα & Αλέξανδρος
Δεσποινα & Αλεξανδρος

Εκπλήρωσε κάθε μας επιθυμία. Η detail-μάνια υπήρχε σε κάθε της κίνηση!

Σόνια & Δημήτρης
Σονια & Δημητρης

Απλά Μοναδική! Δημιουργεί κάτι μαγικό που ξεπερνάει το όνειρο που έχει κάθε γυναίκα για τη μέρα αυτή!

Γεωργία & Ανδρέας
Γεωργια & Ανδρεας

***** 5 αστέρια είναι λίγα!

Ελένη & Τάσος
Ελενη & Τασος

What I loved the most is that they were so cooperative, fun to be around & just beamed a whole lot of positive energy.

Julia & Peter
Julia & Peter

Ωραία συνεργασία με άψογο αποτέλεσμα, τόσο στο γάμο μας όσο και στη βάπτιση της κόρης μας.

Αναστασία & Γιάννης
Αναστασια & Γιαννης